ΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ


«Δεν αρκούν μόνο οι φυσικές ομορφιές ενός τόπου για να ενταχθεί στους ελκυστικούς τουριστικούς προορισμούς. Χρειάζεται να μπορείς να προφέρεις τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες, χρειάζεται να υπάρχουν οι κατάλληλες υποδομές , καθώς και να είσαι σε θέση να παρέχεις στους τουρίστες τη δυνατότητα επιλογής πολλαπλών δραστηριοτήτων», επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ο Σίμος Κεδίκογλου στο χαιρετισμό, που απηύθυνε στη διάρκεια εκδήλωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε στο κρουαζιερόπλοιο “OCEAN MAJESTY», το οποίο αγκυροβόλησε στην προβλήτα του Κεντρικού Λιμένα Χαλκίδας.

Ο Σίμος Κεδίκογλου ζήτησε εκτός από τη συμβολή της Κεντρικής Διοίκησης τη συνεργασία όλων των τοπικών φορέων προκειμένου να γίνουμε-όπως είπε- πιο ανταγωνιστικοί και ελκυστικοί.

Εξέφρασε, επίσης, την ευχή η νέα Διοίκηση του Οργανισμού Λιμένων Εύβοιας να συνεχίσει τις ενέργειες, που είχαν δρομολογήσει για την ίδρυση πυλών εισόδου στην Κύμη, την Κάρυστο και την Αιδηψό, ούτως ώστε να δημιουργηθούν οι απαιτούμενες υποδομές και να μπορέσουν, επιτέλους, να κερδίσουν το στοίχημα της κρουαζιέρας.

This entry was posted in Πολιτική. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s