ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΗ Ν.Δ


Δεν το περιμέναμε να μας προκύψουν τόσοι υποψήφιοι για την προεδρεία της Ν.Δ.Πιστεύουμε ότι όλοι αισθάνονται την ευθύνη που ‘εχει αυτό το αξίωμα.

Απο πληροφορίες που διαρρέουν μαθαίνουμε ότι τα μέλη της πολιτικής επιτροπής της Ν.Δ δεν δίνουν εύκολα τις υπογραφές τους που είναι απαραίτητες για τους υποψήφιους.Επομένως οι υποψήφιοι που βιάστηκαν να προτείνουν την υποψηφιότητά τους, χωρίς να εξασφαλίσουν τις υπογραφές ( 50) τουλάχιστον, ίσως να μην καταφέρουν να είναι υποψήφιοι.

Άλλη δυσκολία για κάποιους υποψήφιους είναι ‘οτι είναι εξωκοινοβουλευτικοί.Το πιο πιθανό είναι να έχουμε τελικά δύο υποψηφιότητες.

Πολλά στελέχη του κόμματος εκφράζουν την δυσφορία τους, γιατί κάποιοι στηρίζουν φανερά ένα από τους υποψήφιους. Αυτό δεν είναι σωστό.Οι οπαδοί της Ν.Δ θέλουν να τους ακούσουν όλους πριν την εκλογή,να μας πουν τι σκέφτονται για την Ελλάδα και τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει.Θέλουμε να ξέρουμε τι έχει ο καθένας στο μυαλό του για το που θα πάει η χώρα, γιατί η Αξιωματική Αντιπολίτευση είναι εν δυνάμει Κυβέρνηση, εκτός του ότι θα έρθουν στη Βουλή δύσκολα νομοσχέδια που θα προκαλέσουν αναταράξεις και χρειάζεται η Ν.Δ να είναι συντεταγμένη.Την επομένη της εκλογής, να είναι όλοι ενωμένοι, χωρίς πικρίες και υπονομεύσεις.Το κόμμα πρέπει να τρέξει πολύ γρήγορα.

This entry was posted in Πολιτική. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s