ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΦΥΓΕ ΖΗΤΩ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ


Πολύ κλάμα από αριστερούς,που ψήφισαν με βαριά καρδιά το νέο μνημόνιο και στήριξαν τον Πρωθυπουργό, ο οποίος μετά από πολλές διαπραγματεύσεις,έβλεπε ότι η χώρα κινδύνευε και έστριψε το τιμόνι, ενώ 39 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πιστοί στις αρχικές τους απόψεις,δεν ψήφισαν την συμφωνία,παρά την δραματική έκκληση του Πρωθυπουργού να την ψηφίσουν.

Εγώ πραγματικά έχω μπερδευτεί με τη λογική τους.Δεν ψήφισαν την συμφωνία, δηλαδή πήγαν κόντρα στον Πρωθυπουργό και από την άλλη δηλώνουν ότι τον στηρίζουν.Στη συζήτηση στη Βουλή η Κυβέρνηση κινδύνεψε να πέσει για τρεις ψήφους,αν δεν τον στήριζε η Αντιπολίτευση. Τι σημαίνει στηρίζω αλλά δεν ψηφίζω; Εγώ θα ήθελα να φερθούν λεβέντικα.Αφού διαφωνούν, να παραιτηθούν και να παραδώσουν τις έδρες τους.

Ε’ιναι φυσικό,όταν έβριζαν την Ν.Δ κι το ΠΑΣΟΚ προδότες και γερμανοτσολιάδες, να μην θέλουν να ψηφίσουν την συμφωνία, ενώ κάποιοι άλλοι που είχαν κάνει σημαία τους το <<επαχθές και επωνείδιστο>>, την  ψήφισαν και είπαν το μεγάλο ΝΑΙ.

Ο λαός λέει <<Μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλη κουβέντα μην λες>>

Όμως αυτά τώρα πρέπει να τελειώσουν.Έχει ανάγκη η κοινωνία που δεν έχει άλλες αντοχές να ηρεμήσει και  να βγάλει το κεφάλι από το νερό.Όλοι μαζί να ανασυντάξουμε τις δυνάμεις μας, να βάλουμε πλάτη  να κάνουμε μια καινούργια αρχή και να πάμε την Ελλάδα μπροστά.Είναι υποχρέωσή μας.

This entry was posted in Πολιτική. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s