Η Κ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΗΛΕΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ ΤΗΣ


Επίθεση κατά της Προέδρου της Βουλής Ζωής Κωσταντοπούλου εξαπέλυσε η ΝΔ με αφορμή την αναβολή της συζήτησης του νομοσχεδίου για την Ιθαγένεια. Ο αρμόδιος συντονιστής της ΝΔ, βουλευτής Ευβοίας, Σίμος Κεδίκογλου έκανε λόγο για «νέα προσβολή της ανώτατης λειτουργίας της Βουλής, που είναι η Ολομέλεια»
Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, η συζήτηση που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, αναβλήθηκε αιφνιδιαστικά, προκειμένου να πέσουν τα φώτα της δημοσιότητας στη συνεδρίαση της Επιτροπής για το χρέος, η οποία μεταδίδεται από το κανάλι της Βουλής.
Όπως είπε ο βουλευτής: «Είναι γνωστό το σύνδρομο της τηλεπαρουσιάστριας που διακατέχει την κ. Κωσταντοπούλου, δεν μπορεί όμως να κάνει τη Βουλή τηλεπανηγυράκι της».
Συγκεκριμένα, ο Σίμος Κεδίκογλου στο πλαίσιο της προγραμματισμένης για σήμερα κοινής συνέντευξης Τύπου με τον υπεύθυνο του τομέα Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργου Γεωργαντά δήλωσε:
«Σήμερα ο σκοπός της συνέντευξης Τύπου ήτανε να σας παρουσιάσουμε τις θέσεις μας και τα σχόλιά μας για το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια. Δυστυχώς, αυτό δεν μπορεί να γίνει λόγω της νέας προσβολής της ανώτατης λειτουργίας της Βουλής των Ελλήνων, της Ολομέλειας. Λίγες μέρες μετά την προτεραιότητα που δόθηκε στην τηλεοπτική μετάδοση της Επιτροπής της κας Κωνσταντοπούλου έναντι της Ολομέλειας της Βουλής, σήμερα πήγαμε ένα βήμα παραπέρα, παρακάτω. Γιατί αναβλήθηκε η Ολομέλεια της Βουλής προκειμένου να πέσουνε όλα τα φώτα της δημοσιότητας στην Επιτροπή της κας Κωνσταντοπούλου. Είναι γνωστό το «σύνδρομο της τηλεπαρουσιάστριας» που διακατέχει την κα Κωνσταντοπούλου, όμως δεν μπορεί να κάνει τη Βουλή τηλε-πανηγυράκι της. Αυτό είναι απαράδεκτο».

This entry was posted in Πολιτική. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s