ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


Παρόλο που οι πολίτες σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις,δίνουν ποσοστό στήριξης 80% στην Κυβέρνηση να διαπραγματευθεί και να λύσει τα προβλήματά του, πρέπει να προβληματιστεί, γιατί μέσα σε ένα μήνα έχασε 20%.
Κάθε απόφαση που παίρνουν να είναι ομόφωνη και να εξυπηρετεί τα συμφέροντα των Ελλήνων.
Η πρόταση της αρμόδιας υπουργού για την μετανάστευση που εισηγείται να νοικιαστούν διαμερίσματα για να στεγάσουν τους λαθρομετανάστες προκαλεί, όσο και αν επιθυμούμε οι δυστυχισμένοι λαθρομετανάστες να ζήσουν όσο διάστημα πρέπει στην πατρίδα μας ανθρώπινα,γιατί δεν έχει στεγάσει τους Έλληνες άστεγους που την βγάζουν στα παγκάκια και γιατί θα κάνει την Ελλάδα παράδεισο των λαθρομεταναστών. Εκείνο που πρέπει άμεσα να κάνουν, είναι να βρούν τρόπο να τους θεραπεύσουν από τις μολυσματικές αρρώστιες που έχουν και που κινδυνεύει άμεσα η ζωή τους και να σκεφθούν πόσο κινδυνεύουν οι Έλληνες αφού οι άρρωστοι λαθρομετανάστες κυκλοφορούν ελεύθεροι στα ΜΜΜ, στα πάρκα και τις πλατείες της Αθήνας.
Η Κυβέρνηση έχει να κάνει δύσκολες διαπραγματεύσεις και χρειάζεται την στήριξη του κόσμου.Ας φροντίσει να μην την χάσει από τα προβλήματα της καθημερινότητας.

This entry was posted in Πολιτική. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s