ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ


Αυτό μας έλειπε τώρα, η εσωκομματική διαφωνία στον ΣΥΡΙΖΑ ενώ δεν έχουν προλάβει να ζεστάνουν τις υπουργικές καρέκλες τους.Μετά τις χαρές και τα πανηγύρια των εκλογών, η προσγείωση στη σκληρή πραγματικότητα.
Αρκετοί βουλευτές, ένα μήνα μετά, αμφισβητούν τη νέα συμφωνία, άρχισαν να γκρινιάζουν και επειδή ο Πρωθυπουργός φοβάται μήπως δεν την ψηφίσουν οι βουλευτές του όταν έρθει στη Βουλή, πιστοί στις προεκλογικές τους υποσχέσεις, αναζητά φόρμουλα να μη την φέρει προς ψήφιση στη Βουλή για ν αποφύγει τις διαρροές των δικών του και να μην υποστεί το άγριο σφυροκόπημα της Αντιπολίτευσης.
Από την άλλη,τα ταμεία του Κράτους είναι άδεια όπως λένε οι ίδιοι οι βουλευτές, οι υποχρεώσεις τρέχουν και ο κ. Ντράγκι διαμηνύει ότι δεν πρόκειται να πάρουν δραχμή πριν την αξιολόγηση. Φυσικό είναι να υπάρχει αγωνία και αβεβαιότητα έτσι όπως διαμορφώνεται η κατάσταση.
Για άλλη μια φορά θα πούμε ταπεινά τη γνώμη μας στους εθνοπατέρες.Όλα τα κόμματα να σταθούν δίπλα στην Κυβέρνηση, να διεκδικήσει το καλύτερο για την πατρίδα μας. Να μην ξεχνούν <>. Μόνο έτσι θα κερδίσουμε.

This entry was posted in Πολιτική. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s