ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ


Επίτέλους τέλος σ αυτή τη βασανιστική πλύση εγκεφάλου, που δεν τολμούσες ν ανοίξεις την τηλεόραση,γιατί έπεφτες πάνω σε υποψήφιους που με πάθος υπερασπίζονταν τις ιδέες τους.
Αμ εκείνες οι δημοσκοπήσεις τι διασκέδαση και τι γέλιο έπεφτε δεν λέγεται.Άλλαζαν τα ποσοστά μέσα σε λίγες ώρες και από 2-3 μονάδες που ήταν η διαφορά το πρωί,πήγαινε στις 8-9 το βράδυ.Καλά οι εταιρείες πρέπει να έχουν πρόβλημα ή δεν έκαναν καλούς υπολογισμούς ή ο κόσμος που απαντούσε στις ερωτήσεις τους δεν πρέπει να ήταν σε καλή κατάσταση.
Εγώ δεν πιστεύω στις δημοσκοπήσεις και έχω την αίσθηση ότι η νίκη θα έρθει από την ήρεμη δύναμη των σοβαρών σκεπτόμενων ψηφοφόρων που ζυγίζουν τα λεγόμενα των υποψηφίων και που δεν τους αρέσουν οι αντιφάσεις, οι εξαλότητες, οι κολωτούμπες,η υποκρισία οι υποσχέσεις και τα πολλά λόγια.
Η επαναστατική γυμναστική των οργισμένων κομματαρχών με την ωμή ψηφοθηρία, πέρασε απαρατήρητη γιατί ο κόσμος τους περιφρόνισε.
Οι Έλληνες υπέφεραν πολύ από την κρίση και υποφέρουν ακόμα, όμως θα προτιμήσουν τη σοβαρότητα και την αλήθεια και όχι τις φανφάρες και τις ψεύτικες υποσχέσεις.Δεν έχουμε περιθόρια για πειραματισμούς και περιπέτειες.
Λοιπόν. Καλό βόλι αγαπητοί μου ψηφοφόροι και προσοχή στους σταυρούς που θα βάλουμε, γιατί αυτούς που θα ψηφίσουμε, από Δευτέρα θα τους βλέπουμε καθημερινά και θα είναι αυτοί που πρέπει να πάνε την Ελλάδα μπροστά.

This entry was posted in Πολιτική. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s