ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ


Για μια ακόμη φορά κάνουμε έκκληση στον πολιτικό κόσμο της χώρας να παραμερίσει τις διαφορές τους και να  δώσει προς τα έξω μια εικόνα ενότητας αυτές τις κρίσιμες ώρες, γιατί ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται. Το διαπιστώσαμε πρόσφατα με το απύθμενο θράσος των γειτόνων μας που έστειλαν μια κορβέτα να κάνει βόλτα στο Αιγαίο σαν να μην τρέχει τίποτα, παραβιάζοντας τα χωρικά μας ύδατα.Το δεύτερο κρούσμα ήταν η ομιλία Τούρκου Βουλευτή μεσα στο Κοινοβούλιο που ζήτησε να μοιραστεί η Κύπρος τους υδρογονάνθρακες με τους Τούρκους παρόλο ότι τα οικόπεδα είναι στα δικά της χωρικά ύδατα.

Ξέρουμε, όταν η Τουρκία έχει εσωτερικά προβλήματα δημιουργεί εντάσεις με τους γείτονές της για να αποπροσανατολίσει, αλλά αυτή τη φορά ξεπέρασε κάθε όριο προκλητικότητας και πάει γυρεύοντας να δημιουργήσει θερμό επεισόδιο.

Επομένως είναι ανάγκη οι πολιτικοί να κάνουν την υπέρβαση, να προσπαθήσουν να συνεννοηθούν για να αντιμετωπίσουν ενωμένοι τις προκλήσεις και ν αφήσουν τις εκλογολογίες προν το παρόν. Οι ώρες είναι κρίσιμες και πρέπει να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.Πρώτα τα εθνικά θέματα. Τα άλλα μπορούν να περιμένουν.

This entry was posted in Πολιτική. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s