ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ.


Οι εκλογές τελείωσαν και τώρα τα κεφάλια μέσα, να ηρεμήσουμε από τις εντάσεις και την πόλωση που προκάλεσαν τα κόμματα Στον Δήμο Κύμης-Αλιβερίου, Δήμαρχος εκλέχθηκε ο κ. Αθ. Μπουραντάς με ποσοστό 51,8%,έναντι 48,2% του απερχομένου Δημάρχου κ. Δ.Θωμά.

Να ευχηθούμε στον κ. Μπουραντά και τους συνεργάτες του καλή επιτυχία στο δύσκολο και πολυσύνθετο έργο τους, στη νέα αυτοδιοικητική τους θητεία και να φανούν αντάξιοι της εμπιστοσύνης των πολιτών.

Η περιοχή της Κύμης δεν είχε την ανάπτυξη που της αξίζει. Αν είχε ανθρωπους με όραμα τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Αλήθεια δεν θα μπορούσαν αν αγαπούσαν τον τόπο να βρουν τρόπους ή να οργανώνουν εκδηλώσεις να προβάλλουν την περιοχή, τα τοπικά προϊόντα όπως τα σύκα και τα υπέροχα κρασιά μ ας από ξεχωριστές ντόπιες ποικιλίες;Να προβάλλουν την ακτογραμμή από τη Χιλιαδού μέχρι τους Αγ.Αποστόλους με τις εναλλαγές και τα καθάρια νερά του Αιγαίου.

Όμως το μεγάλο μας πρόβλημα είναι ο οδικός άξονας Χαλκίδα-Κύμη,που θα φέρει ανάπτυξη και θα δώσει ζωντάνια, γι αυτό πρέπει να τρέξουν πολύ για ν αναδεχθεί κατ επέκταση και το λιμάνι μας.

Καλή επιτυχία. Ευχόμαστε να τα καταφέρουν.

This entry was posted in Πολιτική. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s