ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ, ΕΡΓΑ ΚΥΡΙΟΙ


Ο κ. Σαμαράς είπε πολλά στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ για την συνταγματική αναθεώρηση.Τα έχουμε ξανακούσει άλλωστε,έμειναν όμως στα λόγια.

Εκείνο που καίει πολλές Ελληνικές οικογένειες είναι το θέμα των ιδιωτικών πανεπιστημίων. Γιατί εθελοτυφλούμε; Δεν ξέρουμε ότι χιλιάδες παιδιά φεύγουν στο εξωτερικό να σπουδάσουν και συγχρόνως φεύγει πολύ χρήμα από την Ελλάδα, ενώ άν είχαμε παραρτήματα ξένων Πανεπιστημίων στη χώρα μας αφ ενός δεν θα εφευγαν τα Ελληνόπουλα και αφ ετέρου θα είχαμε εισροή χρήματος  από φοιτητές γειτονικών χωρών που θα ήθελαν να σπουδάσουν στην Ελλάδα.

Τα Ελληνόπουλα πάντως φεύγουν  γιατί εκτός από το σύστημα των Πανελληνίων είναι και πυορροούσα πληγή της κατάληψης των Πανεπιστημίων με τα χαμένα εξάμηνα.

Το θέμα είναι μεγάλο και σοβαρό γι αυτό πρέπει να συμφωνήσουν όλες οι παρατάξεις να επιτραπεί η ίδρυση ξένω ν Πανεπιστημίων στην Ελλάδα, να βρούν τρόπους να αναβαθμίσουν τα Ελληνικά Πανεπιστήμια και να ελέγξουν τις κομματικές φοιτητικές  οργανώσεις για να μην κλείνουν τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

This entry was posted in Πολιτική. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s