ΠΛΗΘΩΡΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ


Σ αυτές τις εκλογές για Ευρωβουλή και Τοπική Αυτοδιοίκηση, έχουμε υπερπληθώρα υποψηφίων κάθε κατηγορίας – 80.000 είναι οι υποψήφιοι- που κατακλύζουν τα ΜΜΕ για να τους γνωρίσει ο κόσμος μιας και το σύστημα άλλαξε και εκλέγονται με σταυρό προτίμησης.

Υπάρχουν επιστήμονες,διανοούμενοι,τεχνοκράτες,επιτυχημένοι επαγγελματίες, υπάρχουν και ανεπάγγελτοι,κηπουροί,μαϊντανοί,τηλεαστέρες και άσχετοι με την πολιτική χωρίς γνώσεις και ξένες γλώσσες, απλά είναι δημοφιλείς.Απ όλα έχει ο μπαχτσές.

Τι να πούμε και για τα ψηφοδέλτια σεντόνια. Θα χρειαστούμε χρόνο στο παραβάν να διαβάσουμε τα ονόματα και να επιλέξουμε.

Εκείνο που έχει μεγάλη πλάκα είναι το εξής. Θυμάστε που φωνάζαμε <πρόεδρε> και γύριζαν όλα τα κεφάλια; Ε τώρα αν φωνάξετε <υποψήφιε> θα γυρίσουν όλοι.

Για να σοβαρευτούμε. Όλοι, μα όλοι,πρέπει να στείλουμε στην Ευρωβουλή άξιους να μας εκπροσωπήσουν και να διεκδικήσουν για την Ελλάδα το καλύτερο.Το ίδιο πρέπει να ισχύσει και στην εκλογή Δημάρχων και Περιφερειαρχών.Να στείλουμε στο σπίτι αυτούς που στρογγυλοκάθισαν στην καρέκλα και όχι μόνο έκαναν ελάχιστα, αλλά στήριξαν τις οικογένειές τους και τους φίλους τους.

Ψήφο στους νέους που έχουν γνώσεις και όρεξη για δουλειά. Πρέπει να αλλάξουμε σελίδα και αυτό είναι στο χέρι μας.

This entry was posted in Πολιτική. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s