ΟΙ ΑΜΑΡΤΩΛΕΣ Μ.Κ.Ο ( ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ)


Χρόνια παίζει αυτό το θέμα με πολλές καταγγελίες, αλλά δεν ίδρωσε κανένα αυτί και τώρα το επαναφέρουν, γιατί οι έλεγχοι που γίνονται έδειξαν ότι το παιχνίδι έχει χοντρύνει και τα λαμόγια έχουν αποθρασυνθεί. Σκαρφίζονταν χίλιες δικαιολογίες να στήσουν μια Μ.Κ.Ο και σκόρπιζαν τα χρήματα που δεν τους ανήκαν για να πλουτίζουν.

Εύχομαι να μην σταματήσει αυτή η έρευνα αν δεν ερευνηθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι. Ακούγεται μάλιστα ότι έπαιρναν χρήματα συγγενείς πολιτικών χωρίς παραστατικά, τα οποία ποτέ δεν επέστρεψαν.Χάος.

Οι δημιουργία των αμαρτωλών Μ.Κ.Ο ξεκίνησε από το 2000 και τελείωσαν το 2010, αφού κατασπαταλήθηκαν 135 εκατομμύρια ευρώ, με γελοίες δικαιολογίες. Το κακό είναι ότι μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά και είναι πολύ άδικο γιατί υπάρχουν και Μ.Κ.Ο που προσφέρουν έργο όπως είναι οι γιατροί του κόσμου.

Όλοι αυτοί οι κύριοι και οι κυρίες που έφαγαν δημόσιο χρήμα και έφιαξαν βίλες και μετακινούνται με ιδιωτικά αεροπλάνα, προκαλώντας όλους εμάς που πληρώνουμε αδιαμαρτύρητα φόρους και χαράτσια,να τους πάρουν όλα. Όλοι στο σκαμνί, όλοι στο κελί και κατάσχεση όλων των περιουσιακών  τους στοιχείων, μιας και δεν βρισκόμαστε στην Ανατολή που κόβουν χέρια. Βαρεθήκαμε ν ακούμε κάθε μέρα και νέα λαμόγια. Αυτοί που κυβερνούσαν δεν είχαν πάρει χαμπάρι τι γινόταν;

This entry was posted in Πολιτική. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s