ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΞΕΤΥΛΙΓΕΤΑΙ


Είναι αδιανόητο αυτό που γινόταν τα προηγούμενα χρόνια με το δημόσιο χρήμα. Πάρτυ γινόταν και όποιος περνούσε απ έξω, άνοιγε την πόρτα, έμπαινε και έπαιρνε! Άλλοτε με τον μανδύα της νομιμότητας και άλλοτε με διάφορες δικαιολογίες έπαιρναν ζεστό χρήμα με συνοπτικές διαδικασίες εις βάρος των κορόϊδων!

Το δίχτυ της Δικαιοσύνης είναι γεμάτο με μεγάλα και μικρά ψάρια.Όποιος συλλαμβάνεται για μίζες ή ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, οδηγείται στη Δικαιοσύνη και δίνει τους συνεργούς του.Έτσι το κουβάρι ξετυλίγεται και βλέπουμε το μέγεθος της διαφθοράς.

Εκείνο που κάνει εντύπωση είναι ότι δεν κατονομάζουν πολιτικά πρόσωπα. Μια περίεργη ομερτά που δείχνει τις πιέσεις που πιθανόν να δέχονται.Ο κόσμος που είναι υποψιασμένος σιγοψυθιρίζει ονόματα που γρήγορα θα βρεθούν στη δύσκολη θέση ν αντιμετωπίσουν τη Δικαιοσύνη.

Ο ταλαιπωρημένος λαός που βιώνει τη σκληρή πραγματικότητα είναι πολύ θυμωμένος, βλέποντας καθημερινά στα δελτία ειδήσεων τις αποκαλύψεις για τους αετονύχηδες που έπαιρναν  δανεικά κι αγύριστα και ζούσαν μέσα στη χλιδή. Απαιτεί από την Πολιτεία όλα τα λαμόγια στο σκαμνί, όλα στο κελί και δήμευση των περιουσιών τους και κυρίως να μην γίνει προσπάθεια συγκάληψης για κανέναν  όσο ψηλά κι αν βρίσκεται.

This entry was posted in Πολιτική. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s