ΟΙ ΕΥΚΟΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΖΗΜΙΑ


Προφανώς οι πολιτικοί μας που ζουν στους γυάλινους πύργους τους, δεν ξέρουν τι δράματα παίζονται στον κόσμο και ειδικά γ΄αυτούς που έχασαν τη δουλειά τους και οι υποχρεώσεις τους πνίγουν.

Πως να τους βρείς ελαφρυντικό, αφού δεν έχουν πιάσει τη φοροδιαφυγή, δεν τα παίρνουν από τους έχοντες και κατέχοντες τουναντίον για κάποιες κατηγορίες είναι πολύ ελαστικοί όπως για παράδειγμα τους σκαφάτους που μείωσαν το φόρο, και βάζουν στην πρέσα μισθωτούς, συνταξιούχους, αυτούς που με αιματηρές οικονομίες απέκτησαν ένα σπίτι, αλλά και τους αγρότες.

Για τους τελευταίους είμαι κατηγορηματική.Όσοι μεγαλοτσιφλικάδες έχουν γη που αποδίδει εισόδημα να πληρώσουν.Όμως, εκείνο που θάπρεπε να ξέρουν όλοι είναι ότι η σοδειά των αγροτών εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες.Τις περισσότερες φορές ενώ έχουν ξοδέψει πολλά χρήματα την ώρα της συγκομιδής καταστρέφεται από παγετό, χαλάζι,αρρώστιες,πλημμύρες, πυρκαγιές κ.α. Για αποζημιώσεις από το Κράτος, ας μην το συζητήσουμε. Πως θέλουν να πρασινίσει η γή και να αναπτυχθεί ο πρωτογενής τομέας, όταν με την πολιτική που ακολουθούν τους απογοητεύουν και εγκαταλείπουν.

Οι εύκολες λύσεις προκαλούν ζημιά στην Κυβέρνηση και εξαγριώνουν τους πολίτες.Αν το καταλάβουν γρήγορα ίσως διορθωθούν μερικά πράγματα.

This entry was posted in Πολιτική. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s