ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ;


Οι Δήμοι έχουν κατηγορηθεί κατά καιρούς για πολλά πράγματα και τώρα ήρθε η ώρα να αλλάξουν. Δεν ισχυρίζομαι ότι όλα γίνονται ιδανικά με το πολυνομοσχέδιο, όμως κάτι διορθώνεται.

Βλέποντας τις έντονες αντιδράσεις  των Δημάρχων για το παρατηρητήριο που θα ελέγχει τους προϋπολογισμούς των Δήμων διερωτώμαι γιατί. Τι θέλουν ασυδοσία; Που είναι το παράλογο;Δεν είναι σωστό ο κάθε Δήμαρχος που θέλει να έχει ΄νοικοκυρεμένο το Δήμο του, να ρυθμίσει τα έσοδα και τα έξοδα  χωρίς υπερβολές; Αν πέσει έξω ο προϋπολογισμός ποιός να φταίει; Ασφαλώς ο άρχων του Δήμου. Προειδοποιούμαι, να μην τολμήσει κανένας να μετακυλήσει τον εκτροχιασμό των οικονομικών στους δημότες, τους οποίους κανένας δεν ενημερώνει πως και που διατίθενται τα χρήματα του προϋπολογισμού. Με ποιά λογική θα του φορτώσουν να πληρώσει τα σπασμένα της κακοδιαχείρισης;

Υπάρχουν Δήμοι νοικοκυρεμένοι και άλλοι που έχουν ξεπεράσει τις κόκκινες γραμμές. Γιατί διαμαρτύρονται; Στο κάτω κάτω από τη στιγμή που χρηματοδοτούνται από το Κράτος δεν ξέρουν ότι πρέπει να ελέγχονται; Προσωπική άποψη είναι να ελέγχονται αυστηρά και μάλιστα να διώκονται ποινικά όταν εκτροχιάζεται ο προϋπολογισμός τους.Το δημόσιο χρήμα που διαχειρίζονται δεν είναι δικό τους, αλλά του λαού και οφείλουν να το σέβονται. Κανένας στο απυρόβλητο.

 

This entry was posted in Πολιτική. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s