ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ


Είτε μας αρέσει είτε όχι η συνεργασία των κομμάτων με διαφορετική ιδεολογία είναι επιβεβλημένη,για να έχουμε υπεύθυνη Κυβέρνηση και κατ επέκταση σταθερότητα, αφού η αυτοδυναμία είναι άπιαστο όνειρο.

Έχουν υποχρέωση τα κόμματα που συμμετέχουν σε Κυβερνήσεις συνεργασίας,να παραμερίσουν τις όποιες διαφορές τους, να δείξουν κατανόηση και να συνεργαστούν έστω και αν έχουν πολιτικό κόστος. Η περιπέτεια των συχνών εκλογικών αναμετρήσεων μας φέρνει πίσω, εκτός από την οικονομική ζημιά αυτή την δύσκολη εποχή του μνημονίου και της ανεργίας.

Άλλωστε στο πρόσφατο παρελθόν σε στιγμές εθνικής ανάγκης έχουν ξαναγίνει τέτοιες συνεργασίες. Να θυμηθούμε την Κυβέρνηση Μητσοτάκη που συνεργάστηκε με την αριστερά του Χαρίλαου Φλωράκη.

Δεν επιτρέπεται επομένως να διαταράσσεται αυτή η συνεργασία με δηλώσεις εκατέρωθεν που υπονομεύουν τα θεμέλιά της. Στο κάτω κάτω όλοι ξέρουμε το ρόλο που έπαιξαν όλες οι Κυβερνήσεις της Μεταπολίτευσης, τα μεγάλα λάθη τους και πως φθάσαμε ως εδώ. Γι αυτό ο λαός τους μίκρυνε στις τελευταίες εκλογές όλους.

Να μην έχουν αυταπάτες. Ο λαός γνωρίζει. Του το υπενθυμίζουν άλλωστε διαπρεπείς επιστήμονες που συνεργάστηκαν στενά με όλους τους Πρωθυπουργούς και σήμερα τους οικτίρουν για τα λάθη τους.

Λίγα λόγια απ όλους και συνεργασία στα πλαίσια του πολιτικού μας πολιτισμού για το καλό της πατρίδας.

 

This entry was posted in Πολιτική. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s