ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΕΡΤ


Το προσωρινό κλείσιμο της ΕΡΤ έχει διχάσει τόν κόσμο. Μερικοί πιστεύουν ότι υπήρχε αδιαφάνεια, σπατάλη του δημοσίου χρήματος και άλλοι υποστηρίζουν το αντίθετο.

Το δυσάρεστο και το στενόχωρο αυτής της ιστορίας είναι ότι  τόσοι άνθρωποι ξαφνικά χάνουν τη δουλειά τους, όπως την έχουν χάσει τόσοι άλλοι στον ιδιωτικό τομέα  και με τους δείκτες της ανεργίας στο κόκκινο, είναι εφιαλτικό.

Κατά γενική ομολογία σ αυτό το ίδρυμα υπήρχαν 6 λογιστήρια που δεν συνδέονταν μεταξύ τους και ο καθένας μπορεί να υποθέσει ότι θέλει, υπήρχαν καλοβολεμένοι, κυκλώματα και γινόταν διασπάθιση του δημοσίου χρήματος.

Ας είμαστε όλοι ειλικρινείς.Άκουσα τόσες δηλώσεις αυτές τις μέρες και με θλίψη μου διαπίστωσα μια υποκρισία. Αυτοί που σήμερα θρηνούν, παλαιότερα την κατηγορούσαν και την απαξίωναν. Πόσο κοντή μνήμη έχουμε! Όλοι ήθελαν ν αλλάξει το καθεστώς και κανένας δεν το τόλμησε γιατί η σύγκρουση  με τα πανίσχυρα σωματεία θα του στοίχιζε πολιτικά. Ν αφήσουν τα κροκοδείλια δάκρυα  και να δουλέψουν όλοι ν ανοίξει το γρηγορότερο η ΕΡΤ και να ξαναβρούν την δουλειά τους οι απολυμένοι.

Αν πραγματικά θέλουν να λειτουργήσει σε νέες βάσεις, να είναι ανεξάρτητη και αποκομμένη από τον κομματικό ομφάλιο λώρο με οικονομική και διοικητική αυτοτέλεια ναβοηθήσουν όλοι και να μην χαϊδεύουν αυτιά. Να ξεχάσουν το ρουσφέτι και να προσλαμβάνονται όλοι με ΑΣΕΠ και να έχουν όλοι τις ίδιες ευκαιρίες.

Αν εξακολουθήσουν να υποκρίνονται προκαλώντας την νοημοσύνη μας, ο κόσμος θα τους γυρίσει την πλάτη. Η κάλπη τους επιφυλάσσει εκπλήξεις. Αυτοαναιρούνται και θα το πληρώσουν πολιτικά και γι αυτούς που λένε ότι να γίνει κάθαρση με ανοιχτή τη ν ΕΡΤ κάνουν λάθος. Στο χωριό μου λένε ότι το χωράφι που είναι γεμάτο τριβ όλια (αγκάθια) δεν το καλλιεργείς αν πρώτα δεν βάλει φωτιά να τα κάψεις. Να δω τι θα πούν αν η επείγουσα προκαταρτική εξέταση που διατάχθηκε για τυχόν σκάνδαλα βγάλει λαυράκι!

This entry was posted in Πολιτική. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s