ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ,ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ


Οι καθηγητές αρνήθηκαν να δουλέψουν δυο ώρες παραπάνω που τους ζητήθηκε από το Υπουργείο, προκειμένου να καλύψουν κάποια κενά. Προχώρησαν μάλιστα περισσότερο και κήρυξαν απεργία μέσα στις Πανελλήνιες.

Έχουν δίκιο στο ότι οι μισθοί και οι συντάξεις τους έχουν μειωθεί δραματικά.Όμως όλοι οι Έλληνες έχουν  υποστεί μειώσεις. Για σκεφθείτε τους πιλότους της πολεμικής αεροπορίας που κινδυνεύουν καθημερινά πετώντας πανω από το Αιγαίο, να αναχαιτίζουν τα τούρκικα αεροπλάνα με μισθούς μειωμένους. Οι αστυνομικοί που έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι  με εγκληματίες και κακοποιούς και δεν ξέρουν αν θα πάνε το βράδυ στο σπίτι τους και αυτοί παίρνουν μισθούς πείνας.

Δεν μπορούν να παραπονιούνται οι καθηγητές και οι δάσκαλοι που έχουν το προνόμιο να ξεκουράζονται δύο μήνες το καλοκαίρι, δεκαπέντα μέρες τα Χριστούγεννα και δεκαπέντε μέρες το Πάσχα.Αυτό δεν υπάρχει σε κανένα κλαδο εργαζομένων. Πολλοί μάλιστα εκπαιδευτικοί και αστυνομικοί διορίζονται σε πολιτικά γραφεία.

Εγώ σαν πολίτης που ψηφίζω, θέλω τους καθηγητές στα σχολεία και τους αστυνομικούς στα αστυνομικά τμήματα και στην προστασία του πολίτη που είναι εκείνος που σηκώνει τα βάρη και είναι απροστάτευτος και όχι να υπηρετούν τους πολιτικούς.

This entry was posted in Πολιτική. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s