ΠΟΛΥ ΣΠΑΤΑΛΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ


Επιδοτήσεις, επιδοτήσεις, επιδοτήσεις ! Παντού επιδοτήσεις έδινε αυτό το ανοργάνωτο κράτος, αρχίζοντας από τα κόμματα, τα οποία έπαιρναν και εξακολουθούν να παίρνουν πολλά χρήματα, να τα διαχειρίζονται όπως θέλουν, χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν.

Επιδοτήσεις έδιναν επίσης, σε αθλητικά σωματεία,πολιτιστικούς συλλόγους,σε θεατράνθρωπους, σε τραγουδιστές, μαέστρους,τοπικά ΜΜΕ κ.ο.κ.Σπατάλη άνευ προηγουμένου.Λες και τα έπαιρναν από το ιδιωτικό τους ταμείο αυτοί που τα σκορπούσαν.

Για όλους αυτούς, που με όποια δικαιολογία έπαιρναν χρήματα από το Δημόσιο και δεν απέδιδαν λογαριασμό,να τα κόψουν αμέσως, να σταματήσει η αιμορραγία του Κράτους αρχής γεννωμένης από τα κόμματα.Με ποιά λογική να χρεώνεται ο λαός για να τα ξοδεύουν κάποιοι όπως θέλουν;Έχουν γραφτεί κατά καιρούς τρελλά πράγματα, όπως για παράδειγμα πολυτελή γυμναστήρια με σάουνες,ταξίδια κ.αΜέσα στη χλιδή οι κύριοι και ο λαός να στερείται τα στοιχειώδη.Όμως ο λαός τώρα είναι υποψιασμένος και ξέρει τα πάντα, γι αυτό και τους έχει απαξιώσει.

Ας το προσέξουν γιατί όλος αυτός ο θυμός και η αγανάκτηση κάπου θα ξεσπάσουν.Όσο και προσπαθήσεις να πνίξεις την αγανάκτηση ξεχειλίζει και δεν μαζεύεται!

This entry was posted in Πολιτική. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s