ΠΑΝΕΥΒΟΪΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ


συνεχίζοντας τη δράση του για την ανάπτυξη και την προβολή του νομού μας και κατά συνέπεια της Ευβοϊκής επιχειρηματικότητας και των Ευβοϊκών προϊόντων, διοργανώνει ΠΑΝΕΥΒΟΪΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΠΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΙΑΤΟΥ ΤΗς ΕΥΒΟΙΑΣ. Η διοργάνωση θα υλοποιηθεί από το Επιμελητήριο Ευβοίας σε συνεργασία με τον τομέα Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ PRAXIS και την ένωση ξενοδόχων Εύβοιας. Σκοπός του διαγωνισμού είναι η αναζήτηση των τοπικών συνταγών της Εύβοιας και ανάδειξη του πιο χαρακτηριστικού τοπικού φαγητού, πρωϊνού και γλυκού και η καθιέρωσή τους ως αναγνωρίσιμων τοπικών χαρακτηριστικών του νησιού.

Την Κυριακή 31 Μαρτίου 2013 και ώρα 10,30, στο ξενοδοχείο <<ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ>>στην Κάρυστο, θα πραγματοποιηθεί ο 1ος Ημιτελικός γύρος για την ανάδειξη των 10 καλύτερων πιάτων από τις συνταγές της νότιας Εύβοιας, που θα προκριθούν για την τελική φάση της διοργάνωσης.

Βασικός σκοπός του Επιμελητηρίου Ευβοίας είναι η απόκτηση ταυτότητας της Εύβοιας, μέσα από τα προϊόντα και τις γεύσεις της.

This entry was posted in Πολιτική. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s