ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΒΟΣ Ο ΓΙΑΛΟΣ,ΕΜΕΙΣ ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΜΕ


Τα καταφέραμε και κάναμε την Αθήνα θάλαμο αερίων από τις καύσεις των τζακιών, με πολύ άσχημες επιπτώσεις στην υγεία μας.Τριάντα φορές περισσότερα σωματίδια απελευθερώνονται στην ατμόσφαιρα από τα τζάκια και τις σόμπες, σε σύγκριση με τον καυστήρα μιας πολυόροφης πολυκατοικίας. Ο καθηγητής κ. Ζερεφός και ο επίσης καθηγητής πνευμονολόγος  κ. Μπεχράκης, κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου.Προειδοποιούν ότι το νέφοςτης αιθαλομίχλης  που έχει εγκατασταθεί στον ουρανό της Αθήνας, θα επηρεάσει όσους υποφέρουν από άσθμα, βρογχίτιδα,το κυκλοφορικό, την καρδιά και τους αλλεργικούς.

Η Κυβέρνηση δεν τα υπελόγισε καλά. Άφησε την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης σε απαγορευτικά επίπεδα και ο κόσμος στράφηκε σε άλλες μορφές ενέργειας, όπως είναι τα τζάκια και οι σόμπες,που καίνε ότι άχρηστο έχουν με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα νέφος αιθαλομίχλης.Και δεν είναι μόνο το γεγονός ότι κινδυνεύει η υγεία μας, δυσφημίζεται η χώρα μας στο εξωτερικό, αφού οι εικόνες του νέφους έκαναν τον γύρο του κόσμου,με αποτέλεσμα να μην έχουμε τουρισμό.

Η λανθασμένη απόφαση που αφορά την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης δημιούργησε πάρα πολλά προβλήματα και τώρα τρέχουμε και δεν φθάνουμε.

This entry was posted in Πολιτική. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s