ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΥ ΚΥΜΗΣ-ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΛΙΜΝΗΣ.


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Ευβοίας συνεδρίασε εκτάκτως στις 3.9.2012, προκειμένου να συζητηθεί σε μια διευρυμένη συνεδρίαση, με τους τοπικούς φορείς, το θέμα της επικείμενης κατάργησης των Περιφερειακών Δ.Ο.Υ ( Κύμης- Ιστιαίας-Καρύστου-Λίμνης), καθώς και του παραρτήματος του ΟΑΕΕ Αλιβερίου.

Σύσσωμοι όλοι οι φορείς της Εύβοιας, όχι μόνο αυτοί που παραβρέθηκαν με εκπρόσωπό τους στη συνεδρίαση του Δ.Σ του Επιμελητηρίου, αλλά και όλοι όσοι ήρθαν σε επικοινωνία μαζί του κατέληξαν σε μια κοινή διαπίστωση.Η υλοποίηση μιας τέτοιας απόφασης περί κατάργησης των Δ.Ο.Υ Κύμης,Ιστιαίας, Καρύστου και Λίμνης και του παραρτήματος του ΟΑΕΕ Αλιβερίου, μόνο αρνητικά μπορεί να συμβάλει στην ανάπτυξη του Νομού μας. Η  μετεγκατάσταση ωστόσο στη Χαλκίδα των υπαλλήλων των υπό κατάργηση ΔΟΥ, θα προκαλέσει μεγάλες οικογενειακές αναταράξεις.

Το ψήφισμα εστάλη στον Πρωθυπουργό, τους αρμόδιους υπουργούς,τους τοπικούς βουλευτές και γενικότερα σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, με την βεβαιότητα, ότι ο Νομός μας δικαιούται την συνέχιση λειτουργίας των ανωτέρω ΔΟΥ και του παραρτήματος του ΟΑΕΕ Αλιβερίου.

 

This entry was posted in Πολιτική. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s