Σφήκα

Το κεντρι-κό της σφηκας

ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΖΟΝΤΑΙ!

Πόσο χαμηλά πέφτουν οι εκπρόσωποί μας στο Κοινοβούλιο.Αλληλοκατηγορούνται και ξεμαλιάζονται με εκφράσεις πεζοδρομίου.Και ερωτώ. Γι αυτό τους πληρώνουμε; Αντί να δίνουν μάχες υπερασπιζόμενοι τα συμφέροντα της Ελλάδος και των Ελλήνων, περί άλλων τυρβάζουν. Περισσότερο νοιάζονται για το προσωπικό τους συμφέρον και την προβολή τους .Για να σοβαρευτούν όλοι.Φτάνει πια. Τι μήνυμα στέλνουν σ αυτούς που τους ψηφίζουν.Αν δεν μάθουν να συμπεριφέρονται κόσμια, να πάνε σπίτι τους γιατί θα τους στείλουμε εμείς και θα είναι πολύ πιο οδυνητή η απόρριψή τους από το λαό.

 

 

 

 

 

 

ΚΟΚΟΡΟΜΑΧΙΕΣ

Όλα τα είχαμε αυτό μας έλειπε.Όχι ότι πρωτοτυπούν,γιατί ούτε και σ αυτό τα καταφέρνουν.Βρε παληκάρια, έχετε λύσει όλα τα προβλήματα του κόσμου και λόγω εκλογών σκεφθήκατε να αρχίσετε τα καυγαδάκια και τα αλληλοκαρφώματα, να σας βγάζουν τα κανάλια, να βλέπει ο κόσμος τις φάτσες,ελπίζοντας νας σας ξαναψηφίσει. Ο λαός που υποφέρει από τα δικά σας λάθη δεν τα συγχωρεί αυτά.Αντί να σκύψετε το κεφάλι και να δουλέψετε για τα προβλήματα του κόσμου,ασχολείστε με το τι σας συμφέρει από άποψη προσωπικού οφέλους.Δεν σας ψηφίσαμε γι αυτό.

 

 

 

 

 

 

ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΕΞΟΔΟΥ

Φθάσαμε στα όριά μας με την τρόϊκα. Μας ήρθαν φουριόζοι και ζήτησαν από την Κυβέρνηση να μην κάνει δεκτό το αίτημα της αποπληρωμής των δανείων σε πολλές δόσεις. Τις συμβουλές για τον εαυτό τους. Η Ελληνική Κυβέρνηση πρέπει να σταθεί υπερήφανη στα πόδια της  να τους πει ΟΧΙ και να ζητήσει εξηγήσεις για τα τεράστια λάθη τους, όπως επεσήμανε ο κ. Γιουνκέρ στο Ευρωκοινοβούλιο.΄Εχει πίσω της ένα λαό που μάτωσε και ματώνει ακόμα να σώσει τη χώρα του από εσφαλμένες πολιτικές και δεν δέχεται από άσχετους να του κάνουν κουμάντο.

 

 

 

 

 

ΔΕΙΠΟΙΟΙ ΘΙΓΟΝΤΑΙ;

Οι συνδικαλιστές της ΠΟΕ-ΟΤΑ,δήλωσαν ότι είναι ανεπιθύμητο το Σώμα Ελεγκτών Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης και δεν θέλουν κανένα έλεγχο. Δεν κατάλαβα. Ποιοι είναι αυτοί οι κύριοι που δεν θέλουν να μάθουμε ποιοι έχουν προσληφθεί νόμιμα και ποιοι παράνομα; Δηλαδή ότι άσχημο έχει γίνει να μην διορθωθεί και οι επίορκοι να μην τιμωρηθούν; Τι λογική είναι αυτή; Δεν μας τα λένε καλά οι κρατικοδίαιτοι συνδικαλιστές.

 

 

 

 

 

 

 

ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΟΙ ΚΑΙ ΒΑΛΕ!

Πώπω καλάμια και καλαμοκαβαλάριδες!Ευτυχώς δεν είναι όλοι.Αυτοί οι λίγοι που διεκδικούν την ψήφο μας, δεν παιζονται με την υπεροψία τους.Παρόλο που είναι άσχετοι με την πολιτική, νεροκουβαλητές που θέλουν να μας σώσουν προβάλλουν τον εαυτό τους σαν αυθεντία. Προκαλούν βέβαια γέλια και ειρωνικά σχόλια, αλλά γι αυτούς ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.Να τους δώσουμε ένα καλό μάθημα στέλνοντάς τους στο σπίτι τους.Δεν χρειαζόμαστε τέτοιους σωτήρες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ

Τι να πει κανείς για την υπεροψία του!Διατυμπανίζει ότι το λιμάνι ήταν δικό του όνειρο. Λάθος.Η αξιοποίηση του λιμανιού ήταν όνειρο του πρώην Δημάρχου του Γιώργου του Σιδεράκη που έκανε τις πρώτες μελέτες. Οι άλλοι ακολούθησαν και μετά από τόσα χρόνια δεν έχουν τελειώσει οι εργασίες.

 

 

Μπράβο Αλέξανδρε που του πέταξες κατάμουτρα  το όχι γιασυνεργασία.Εγώ ξέρω ότι από φοιτητής είχες προβλήματα με την οικογένεια και εξακολουθείς να έχεις. Ήταν θέμα ηθικό να του γυρίσεις την πλάτη δείχνοντας την περιφρόνησή σου.

 

 

 

 

ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ

Ντρέπομαι για όσα συμβαίνουν στον πολιτικό κόσμο της; χώρας. Τις εκφράσεις που χρησιμοποιούν για να ταπεινώσουν εκείνο τον άτακτο βουλευτή που λέει πολλά και μέσα σ όλα λέει και πολλές βλακείες μας βάζουν σε σκέψεις και πολλοί από εμάς  μουτζώνουμε τους εαυτούς μας που τους ψηφίσαμε. Οι χαρακτηρισμοί είναι σκληροί, πεζοδρομιακοί. Μην τολμήσουν να διαμαρτυρηθούν γιατί ο κόσμος τους απαξιώνει. Το προκαλούν οι ίδιοι με τον αυτοεξευτελισμό τους.

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΝΟΝΟΣ!

Από την ανέχεια θα μείνουν τα παιδιά αβάπτιστα.Συνέβη και αυτό.Όσοι έχουν παιδιά αβάπτιστα και δεν προθυμοποιείται κανένας από το περιβάλλον να βαπτίσει το παιδί τους, βάζουν αγγελία στις εφημερίδες ζητώντας νονό.

Βλέπετε όλοι σήμερα αντιμετωπίζουμε πρόβλημα επιβίωσης,που να περισσέψουν  για βαπτιστικά, χρυσό σταυρό, να πληρώσεις και την εκκλησία.Αν πάλι δεν πάρεις  καλά βαπτιστικά θα υποστείς κριτική και έτσι όλοι κάνουν πίσω, όχι γιατί δεν θέλουν να κάνουν το μυστήριο, αλλά γιατί αδυνατούν.

Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ

Να ελεγχθούν και να τιμωρηθούν όσοι Δήμαρχοι υπερχρέωσαν τους Δήμους τους. Ξέρουμε όλοι τι γίνεται στα Δημοτικά καταστήματα, πως για παράδειγμα δίνονται τα έργα με απ ευθείας αναθέσεις, για διορισμούς συγγενών, πολιτικών φίλων κτλ.

Το Κράτος τόσα χρόνια δεν τους ήλεγχε. Ας το κάνει τώρα. Και επι τέλους, να μην στηρίζουν οι πολιτικοί τους Δημάρχους για να έχουν την βοήθειά τους στις εκλογές. Και να μην διανοηθεί κανένας να μετακυλίσει τα χρέη των Δήμων στους δημότες. Ούτε ενημερώθηκαν, ούτε ρωτήθηκαν και δεν έχουν καμία υποχρέωση να πληρώσουν τα σπασμένα των Δημάρχων.

ΚΑΙΝΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝ

Παίχτηκαν σε όλα τα κανάλια,οι διάλογοι και οι διαξιφισμοί ορισμένων βουλευτών που μας προκάλεσαν ποικίλα συναισθήματα. Είτε στη Βουλή βρεθούν, είτε σε επιτροπές, είτε στην τηλεόραση, το επίπεδό τους είναι τραγικό.

Μας αφήνει παγερά αδιάφορους το κίνητρό τους.Αν θέλουν να δείξουν  δυναμισμό και μαχητικότητα, ν αλλάξουν τρόπο. Η εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων δεν κερδίζεται με φωνές και βρισιές. Τέτοιες απρεπείς συμπεριφορές, μας προκαλούν αγανάκτηση και αποστροφή. Ας προσέξουν.

ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

Τα κατάφεραν πάλι οι εθνοπατέρες και κατάντησαν την Βουλή αρένα.Η εικόνα των βουλευτών να αλληλοβρίζονται είναι εικόνα αποσύνθεσης. Οι γλωσσικές διοξίνες που ακούγονται προσβάλλουν την αισθητική μας.

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν την ραγδαία φθορά των πολιτικών και να δώ πως θα σταθούν μπροστά στους πολίτες για να ζητήσουν την ψήφο τους αφού φροντίζουν από μόνοι τους να απαξιώνονται και να χάνουν την αξιοπιστία τους.

Πάλι ευλόγησαν τα γένεια τους!

Τα κατάφεραν πάλι οι εθνοπατέρες να μας θυμώσουν και να μας εξαγριώσουν. Την ώρα που κόβουν τις πενιχρές συντάξεις, βρήκαν  7,7 εκατομμύρια να τα μοιραστούν. Μόνοι τους αποφάσισαν και κανένας δεν διαφώνησε, να πάρουν την κρατική επιχορήγηση, όχι με βάση τα ποσοστά που πήραν στις τελευταίες εκλογές, αλλά με βάση τις εκλογές του 2009.Έτσι λοιπόν το ΠΑΣΟΚ πήρε 3,1 εκατομ.,η Ν.Δ πήρε 2,4 εκατομ.,ο ΣΥΡΙΖΑ 556.000 χιλιάδες,το ΚΚΕ 746 .000,ο ΛΑΟΣ που δεν μπήκε στη Βουλή πήρε 622.000 κτλ.

Πόσο ηλίθιους μας θεωρούν!

ΣΟΥΊΤΑ Ο ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

Οι φυλακές του Κορυδαλλού με όσα ακούστηκαν από τον Αντ. Αραβαντινό, είναι πολυτελής σουίτα και ορισμένοι τρόφιμοι με βαρύ πορτοφόλι δεν στερούνται τίποτα, αφού μπορούν να απολαμβάνουν το χαβιάρι και ότι άλλο τραβάει η όρεξή τους.

Δεν θα ξαφνιαστώ καθόλου αν ακούσω ότι θα βγάλουν και εφημερίδα, αφού υπάρχουν κρατούμενοι που μπορούν να καλύψουν όλα τα είδη του ρεπορτάζ.

Μήπως ανοίξει η όρεξη μερικών που αδυνατούν να πληρώσουν τα χρέη τους και θελήσουν να μετακομίσουν  εκεί;

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ

Τα έχουμε κυριολεκτικά χαμένα.Άλλοι μας λένε π.χ η Κυβέρνηση, ότι πρέπει να ψηφιστούν τα σκληρά μέτρα για να ορθοποδήσουμε, ενώ η Αντιπολίτευση αρνείται να τα ψηφίσει. Για μια στιγμή Κύριοι της συγκυβέρνησης. Ούτε εγώ θέλω αυτά τα μέτρα γιατί με ταπεινώνουν και θυμώνω πολύ και βρίζω αυτούς που μας έφεραν σ αυτή την κατάσταση.Αν μπορούσε η τηλεόραση να μιλήσει θα σας έλεγε πόσες φορές την ημέρα την μουτζώνω, ακούγοντας κάθε τόσο γι αυτά τα απάνθρωπα μέτρα.Όμως ακούω με προσοχή και αυτούς που αντιτίθενται, σέβομαι την άποψή τους και είμαι έτοιμη να τους πιστέψω, αν αντιπροτείνουν κάτι καλύτερο και δεσμευτούν ότι η Ελλάδα θα είναι όρθια την επόμενη μέρα που τα αποθεματικά της χώρας τελειώνουν όπως είπε ο Πρωθυπουργός,και θα είμαστε σε κατάσταση απόλυτης φτώχειας, χωρίς συντάξεις,μισθούς,φάρμακα κ.ο.κ και με απόλυτο πολιτικό αδιέξοδο αφού Κυβέρνηση δεν θα υπάρχει,ούτε η Αντιπολίτευση θα μπορεί να σταθεί αφού – όπως δήλωσε στέλεχός της- δεν είναι έτοιμοι να κυβερνήσουν!

Ας με καθησυχάσει κάποιος για την επόμενη μέρα με σοβαρά επιχειρήματα. Εγώ θέλω την Ελλάδα όρθια και ζωντανή, να μείνει στο ευρώ και ν αποφύγει την χρεοκοπία.Ποιός θα μου το εγγυηθεί;

ΘΥΜΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ

Η τελευταία δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε, φέρνει πρώτο κόμμα τονΣΥΡΙΖΑ, δεύτερη τη Ν.Δ και τρίτη τη Χρυσή Αυγή. Το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ. με ποσοστό 5 1/2%. Φαίνεται ότι η λίστα Λαγκάρτ θα καταδιώκει τον κ. Βενιζέλο για πολύ καιρό.

Για την άνοδο της Χρυσής Αυγής σφυρίζουν αδιάφορα. Το πρόβλημα θα το βρίσκουν συνεχώς μπροστά τους αν δεν κάνουν κάτι. Δεν ξέρουν ότι ο λαός είναι εξοργισμένος και έχει απαξιώσει το πολιτικό σύστημα για την διασπάθιση του Δημοσίου χρήματος και την ατιμωρησία;

Για να ικανοποιήσουν το περί δικαίου αίσθημα να τιμωρηθούν και να πληρώσουν όλοι οι επίορκοι τώρα.

TO ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ

Μέχρι την Εύβοια έφθασε το Σάββατο μια Τουρκική κορβέτα! Καθημερινά παραβιάζουν τα εναέρια και θαλάσσια σύνορά μας οι Τουρκαλάδες και από την άλλη ζητούν συνεργασία. Αλήθεια τι ήρθε να κάνει ο Τούρκος ΥΠΕΞ στην Ελλάδα; Με κλαδί ελαίας θέλησε να μας κάνει γνωστές τις απαιτήσεις του για <<Ελεύθερο Αιγαίο>>; Δεν ξέρει τίποτα για την ψυχή του Έλληνα. Αν δεν διδάχθηκε από το 21, να ξαναδιαβάσει ιστορία.

Ας του δώσουν και οι δικοί μας σκληρή απάντηση ότι δεν διαπραγματευόμαστε τίποτα και μια σόδα για να την χωνέψει.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΟΪΚΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΣΑΤΑΛΙΑ.

Η Κυβέρνηση έχει βάλει ωτασπίδες και δεν ακούει τίποτα από τις διαμαρτυρίες του κόσμου και το δράμα που βιώνει.Τίποτα δεν καταλαβαίνει και τίποτα δεν την αγγίζει.Έχει πάθει βέρτικο; Πως  να εξηγήσεις το γεγονός που άλλα της λέει η τρόϊκα και άλλα κάνει; Της είπε να βρει αυτούς που έβγαλαν τα λεφτά τους έξω και εκείνη αύξησε τη  φορολογία, αντί να μειώσει το σπάταλο κράτος, να πιάσει τη φοροδιαφυγή, να βρει  όλες τις υπεράκτιες εταιρείες και να κάνει κατασχέσεις στους επίορκους. Αντίθετα με μεγάλη ευκολία πετσοκόβει τις συντάξεις χωρίς τύψεις. Πάνε καλά;

ΚΑΘΑΡΣΗ ΖΗΤΑΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

Μας κούρασε αυτή η κατάσταση με την πολιτική διαφθορά.Κάθε λίγο και λιγάκι ακούμε για τον παράνομο πλουτισμό ορισμένων  πολιτικών, χωρίς καμία υπόθεση να έχει φθάσει στο τέλος.Επομένως το πρόβλημα είναι βαθύτατα πολιτικό και όχι οικονομικό.

Για να ξεκαθαρίσουμε τη θέση μας λέμε ότι για εμάς,μέχρι ν αποδειχθεί η ενοχή των κατηγορουμένων, όλοι είναι αθώοι.Τις δύσκολες στιγμές που ζούμε και ο ένας τρώει τις σάρκες του άλλου ή βάζει λάσπη στον ανεμιστήρα και οποιον πάρει ο χάρος, οφείλουμε να είμαστε πολύ προσεχτικοί.

Για να σταματήσει αυτή η διαπόμπευση των πολιτικών για παράνομο πλουτισμό, το πιο έντιμο είναι οι ίδιοι να δώσουν το πόθεν έσχες τους δηλαδή να δηλώσουν, τι περιουσιακά στοιχεία και τι εισοδήματα είχαν πριν μπουν στην πολιτική και τι έχουν σήμερα μετά την ανάμιξή τους με την πολιτική. 

Ετσι θα ησυχάσει ο κόσμος που δικαίως διαμαρτύρεται, γιατί στενάζει και αιμορραγεί από τα βάρη που του επιβάλλουν.Η Δικαιοσύνη να επιταχύνει τις διαδικασίες για να λάμψει η αλήθεια. Όλα στο φως.

ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Με έκπληξη είδα τη δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε στις εφημερίδες και έδινε ποσοστά στη Ν.Δ 22,5%, στο ΣΥΡΙΖΑ 21,5%, στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 9,5%, στο ΠΑΣΟΚ 7,5%, στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ 6%, στο ΚΚΕ 4,5% και στη ΔΗΜΑΡ  4%.

Τι έχουν να πουν οι κυβερνώντες για την θεαματική αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής; Έχουν ακούσει ότι όπου το Κράτος δείχνει αδυναμία ή αδιαφορία αμέσως επεμβαίνουν οι Χρυσαυγίτες;Έχουν ρωτήσει τα Αστυνομικά Τμήματα να πληροφορηθούν ότι στις απεγνωσμένες εκκλήσεις των πολιτών για κλοπές αδυνατούν να ανταποκριθούν λόγω ελλείψεως ανδρών και απευθύνονται στη Χρυσή Αυγή;Να μην εκπλαγούν αν δουν τα ποσοστά τους να ανεβαίνουν πολύ!

ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ  Οι βουλευτές που εκλέχτηκαν στις  εκλογές της 6ης Μαϊου, ορκίστηκαν σήμερα στη Βουλή των Ελλήνων.Το ότι η Βουλή διαλύθηκε αμέσως και προκηρύχτηκαν εκλογές, δεν νομίζω ότι τους πείραξε.Άλλωστε το περίμεναν. Χάρηκαν έστω και για μια μέρα την βουλευτική τους ιδιότητα. Φόρεσαν τα καλά τους και κάθισαν στα βουλευτικά έδρανα. Μπορεί κάποιοι από αυτούς τις επόμενες εκλογές στις 17 Ιουνίου, να μην επανεκλεγούν.Θα παρηγορούνται με τις αναμνηστικές φωτογραφίες.Κάτι είναι κι αυτό.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s